Doi hunedoreni au fost prinşi în timp ce încercau să fure şine de cale ferată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi bărbaţi au fost puşi sub urmărire penală pentru furt calificat şi complicitate la infracţiunea de furt calificat Ei au fost prinşi într-o haltă feroviară, în timp ce intenţionau plece cu 28 de metri de şină ferată, pe care o transportau cu un tractor.

Un devean în vârstă de 55 de ani, ajutat de un complice mai tânăr, a încercat să dea lovitura vieţii sale, furând 28 de metri de line ferată, depozitată în halta de la Câmpuri Surduc, în apropiere de municipiul Deva.

EXCLUSIV: Imagini de colecţie cu mahalalele municipiului Hunedoara, oraşul coloniilor muncitoreşti din primii ani ai comunismului

“Cei doi au fost identificaţi de poliţiştii Serviciului de Transporturi Feroviare încercând să sustragă cu ajutorul unui tractor două bucăţi de șină de calea ferată, una în lungime de 12 metri, iar cealaltă de 16 metri, aflate în haltă, cu intenția de a le valorifica în interes personal”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţiştii au început urmărirea penală în acest caz, hunedorenii fiind cercetaţi în libertate pentru furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite