Doi hunedoreni au fost jefuiţi în timp ce se aflau la plimbare pe malul râului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Petroşani au fost agresaţi şi deposedaţi de bunurile pe care le aveau asupra lor, după ce au fost opriţi din timpul plimbării lor pe malul râului Jiu de Est, de către doi tineri.

Victimele, cu vârste de 67 de ani şi, respectiv, de 51 de ani, au fost jefuite în plină zi. „Cei doi bărbaţi au depus plângeri la Poliţie, în care au declarat că ieri, în jurul orelor 14:00, în timp ce se aflau pe malul râului Jiul de Est au fost agresați fizic de doi tineri și deposedați de bunurile pe care le aveau asupra lor (180 de lei şi două ceasuri de mână). Unul dintre agresori a fost recunoscut de victime”, a precizat Adriana Voina, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În cursul zilei de azi, autorii agresiunii au fost reţinuţi. Este vorba de doi tineri cu vârste de 21 şi, respectiv, 18 ani, ambii din Petroşani, de la care poliţiştii au reuşit să recupereze o parte din bunurile şi banii sustraşi.

Unul dintre ei va fi prezentat astăzi instanţei Judecătoriei Petroşani cu propunere de arestare preventivă, în timp ce pentru celălalt, procurorul de caz a dispus cercetarea în stare de libertate, pe motiv că adolescentul are probleme de sănătate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite