Doi hunedoreni, mamă şi fiu, sunt cercetaţi pentru ultraj şi tulburarea liniştii publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 23 de ani şi mama sa de 51 de ani au fost autorii unui adevărat scandal petrecut zilele trecute într-un bar din municipiul Vulcan. Aflaţi sub influenţa alcoolului, cei doi au început prin a adresa injurii angajatei localului, care a sunat imediat la 112.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit familia aşezată la o masă, atât mama cât şi fiul fiind  în stare de ebrietate. În momentul în care tânărului i s-au cerut actele de identitate, acesta a început să înjure şi să se comporte agresiv. Când i s-a solicitat să meargă la sediul Poliţiei, a  încercat să-i lovească pe oamenii legii. „În momentul în care s-a trecut la imobilizarea acestuia, persoana de sex feminin, ulterior identificată a fi mama tânărului, s-a ridicat  de la masă şi a încercat să îi împiedice  pe polițiști să-i încătușeze fiul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, inspector Bogdan Niţu.
 
În final, cele două persoane au ajuns totuşi la sediul Poliţiei, unde au fost amendate cu 600, respectiv 400 de lei.

De asemenea, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea  liniştii publice şi împiedicarea organelor de menţinere a ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite