Doi fraţi din Deva au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce au furat mai multe bunuri auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Devenii de 20 şi 22 de ani fac parte dintr-un grup de şase persoane care, ieri, au sustras mai multe componente auto de la o firmă din reşedinţa judeţului Hunedoara. Romulus şi Remus Farcaş vor fi prezentaţi în cursul zilei de astăzi Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă.

Cel care i-a prins pe cei doi în flagrant a fost administratorul firmei, care, ulterior, a sunat la Poliţie. În urma cercetărilor s-a stabilit că aceştia au pătruns în incinta societăţii prin ridicarea gardului împrejmuitor de pe pilonii de susţinere. În momentul în care au observat că au fost văzuţi, au încercat să fugă, abandonând o parte din bunurile furate pe zona verde din apropierea gardului.

Poliţiştii au întocmit dosare pentru furt calificat pe numele întregului grup de şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 34 de ani, toţi din Deva. Cei doi fraţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ceilalţi fiind cercetaţi în stare de libertate.

Cei doi învinuiţi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoar, Bogdan Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite