Doi bărbaţi din municipiul Deva au fost prinşi în timp ce furau o barieră de pe DJ 708

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Devenii în vârstă de 29 şi 30 de ani au sustras bariera metalică de pe marginea drumului care face legătura între Deva şi satul Almaşu Sec. Aceştia vroiau să o vândă la un centru de colectare a fierului vechi de pe raza reşedinţei de judeţ.

În urma autosesizării poliţiştilor, bariera care aparţine Ocolului Silvic Simeria a fost recuperată, urmând a fi restituit părţii vătămate. „Pe numele suspecţilor a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Un al doilea furt a avut loc, ieri, în municipiul Brad. Patru hunedoreni cu vârste cuprinse între 21 şi 60 de ani au decopertat aproximativ 40 de metri de cablu de cupru prin săparea unui şanţ. Cablul  alimenta cu energie electrică staţia de pompe a unui  decantor. „Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului s-a stabilit că cei în cauză au sustras  37 de metri liniari de cablu din cupru, pe care intenţionau să îl valorifice”, a adăugat Niţu.

Societatea prejudiciată urmează a comunica valoarea prejudiciului, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite