Doar o parte din averile hunedorenilor cu funcţii de conducere au fost făcute publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) bunurile angajaţilor au fost publicate pe site-ul instituţiei încă de zilele trecute, la Inspectoratul Şcolar Judeţean  situaţia este diferită.

Nu toţi directorii de şcoli au respectat termenul limită de depunere a declaraţiilor de avere şi de interese, adică data de 15 iunie. „La ora actuală, pe site se găsesc doar o parte din declaraţiile directorilor din învăţământul hunedorean, însă în realitate procentul celor care le-au depus este mai mare, de aproape 90 la sută”, a declarat inspectorul şcolar general Alexandru Lăutaru.

În ceea ce priveşte AJOFM Hunedoara, directorul coordonator al instituţiei, Vasile Iorgovan, are în posesie un teren extravilan, unul intravilan şi unul agricol, în suprafaţă totală de circa două hectare. Împreună cu soţia deţine, de asemenea, un apartament, o casă şi un autoturism Dacia Logan. Are însă şi două credite în bancă, în valoare de 60.000 lei, respectiv 6.400 euro, ultimul fiind scadent anul acesta.

Intră aici pentru a vede averile tuturor hunedorenilor care lucrează la AJOFM!
(urmează secţiunile organizare-declaraţii de avere-declaraţii de avere 2009)

Referitor la Primăria Deva, lucrurile sunt total neactualizate. Având în vedere că anul acesta postarea pe site-ul instituţiei a declaraţiilor de avere şi de interese nu mai este obligatorie, ca anul trecut, edilii din reşedinţa de judeţ au păstrat declaraţiile din 2009, adică cele care relevă bunurile pe care le aveau în 2008.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite