Directorul ucigaş a divorţat fără scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Mihalache este reţinut în Dublin
Marian Mihalache este reţinut în Dublin

Avocatul în procesul de divorţ al soţilor Marian dezvăluie motivul despărţirii acestora. Divorţul soţilor Marian a fost pronunţat în luna august 2009. La fel ca toate gesturile publice făcute de Marian Mihalache, divorţul iniţiat de acesta nu s-a remarcat prin atitudini necivilizate.

Avocatul care l-a reprezentat pe Marian Mihalache în procesul de divorţ,  Maria Moraru, îşi aminteşte motivul pentru care acesta a intentat acţiunea la instanţă. „Clientul a invocat dispariţia sentimentelor şi transformarea căsniciei într-o chestiune formală, care nu mai putea continua,  făcută doar în ideea păstrării unui cămin pentru minor”, a declarat avocatul Maria Moraru.


Aceasta a mai precizat că nu au existat niciun moment stări tensionale, nu s-au schimbat cuvinte grele şi nu au existat nici acuzaţii de violenţă domestică. „A fost o despărţire civiliză,  ambii soţi consfinţind la aceasta”, a mai declarat sursa citată. Marian Mihalache a acceptat  ca minorul să-i fie înmănat spre creştere mamei, încuviinţând şi plata unei pensii alimentare.


Divorţul a fost pronunţat într-o singură şedinţă. Prima înfăţişare în procesul de partaj judiciar a avut loc în data de 17 decembrie 2009. Din cauză că reclamantul Marian Mihalache nu a timbrat acţiunea cu 4.071 de lei şi nu a plătit nici 47 lei taxă judiciară de timbru,  şedinţa  a fost amânată pentru data de 25 februarie 2010.

Marian Mihalache e acuzat că a ucis-o pe asistenta Loredana Pricăjan

CITIȚI ȘI:

O depășire periculoasă s-a soldat cu rănirea gravă a două persoane

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite