Devenii au stat la coadă în faţa cortului paramedicilor, pentru a-şi verifica tensiunea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de oameni au venit astăzi în centrul municipiului Deva, pentru a-şi verifica gratuit tensiunea. Au aşteptat zeci de minute pentru a fi consultaţi de paramedicii SMURD, care şi-au amplasat cortul în faţa Casei de Cultură, cu ocazia Zilei SMURD.

Paramedicii SMURD care au acordat astăzi consultaţii gratuite devenilor, cu ocazia zilei serviciului funcţional în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, au fost asaltaţi de deveni.

CAMPANIE ADS: "INVENTATORII" Inovaţie unică în Europa, în Medicina Legală

Coada în faţa cortului SMURD, amplasat în faţa Casei de Cultură „Drăgan Muntean”, a numărat zeci de persoane.

În total, în numai câteva zeci de minute, peste 200 de deveni, majoritatea pensionari, au venit la cortul SMURD pentru a fi consultaţi gratuit.

„Paramedicii le-au oferit devenilor măsurarea gratuită a tensiunii şi a glicemiei. Acţiunea a fost organizată cu ocazia Zilei SMURD”, a precizat locotenentul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

image

„A fost o ocazie bună să văd cum stau cu sănătatea, mai ales că serviciul mi-a fost oferit gratuit şi în bune condiţii”, a spus Maria Şerbănoiu, o deveancă în vârstă de 60 de ani.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite