Devenii au colectat, la finalul săptămânii trecute, 17 tone de deşeuri electrice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania de colectare a deşeurilor electrice şi electronice, organizată de Primăria Deva în colaborare cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, s-a încheiat cu succes. Locuitorii oraşului de la poalele Cetăţii, dar şi din satele aparţinătoare, au reuşit să adune 17 tone de aparatură uzată.

Toţi cei care au luat parte la campanie au participat la o tombolă cu premii. Au fost puse în joc cinci biciclete şi 50 de tichete de cumpărături în valoare de 100 de lei. Extragerea la sorţi a avut loc ieri, iar începând de astăzi câştigătorii sunt aşteptaţi la sediul Primăriei pentru a-şi ridica premiile.

CLIK AICI PENTRU LISTA TUTUROR CÂŞTIGĂTORILOR


Biciclete au fost revendicate de Denisa Andra Chriş Hoban-Bârcea Mică, Carmen Diaconeasa –Timişoara, Radu Haraci-Deva, Silvia Sobea-Deva şi Andrei Vizitiu-Deva. Numele celor 50 de câştigători ai tichetelor valorice poate fi consultată la sediul Primăriei Deva.


Peste două săptămâni, va avea loc o nouă campanie de colectare a deşeurilor electrice şi electronice, de data aceasta în municipiul Hunedoara şi localităţile aparţinătoare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite