Deveni acuzaţi că au vandalizat maşina Poliţiei Locale, în urma unui conflict cu agenţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj al Poliţiei Locale din municipiul Deva şi doi deveni se acuză reciproc de acte de violenţă. Poliţiştii locali au depus plîngere pentru distrugerea maşinii din dotare, după ce au intervenit pentru a opri un scandal, în timp ce bărbatul acuzat de vandalism şi fiu său susţin că au fost bătuţi de agenţi.

Un devean în vârstă de 43 de ani şi fiul său de 21 de ani au fost puşi sub urmărire penală după ce ar fi vandalizat autospeciala unui echipaj al Poliţiei Locale din Deva. La rândul lor, cei doi i-au acuzat pe poliţiştii cu care au intrat în conflict de lovire.

"La sediul Poliţiei Municipiului Deva, s-a prezentat un bărbat de 43 ani, din localitate, însoţit de fiul său, şi patrula Poliţiei Locale Deva. Cei doi bărbaţi le-au declarat poliţiştilor că au fost agresaţi de către unul dintre poliţiştii locali.

Tânărul de 21 de ani şi-a rezervat dreptul de a depune plângere împotriva acestuia pentru comiterea infracţiunii de lovire, în termenul legal de 60 de zile, după ce i se va elibera certificatul medico-legal.

Acuzaţi de distrugere

Reprezentanţii Poliţiei Locale au depus o plângere împotriva celor doi, întrucât în timpul intervenţiei au fisurat geamul portierei dreapta spate a autoturismului din dotare”, a precizat Adriana Voina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

ZOOM: Alaiul unei înmormântări ţigăneşti, condus de un călăreţ, a blocat centrul Devei

Incidentul s-a petrecut în cursul nopţii trecute, pe Calea Zarandului, şi este anchetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva.

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite