Deveanul acuzat că şi-a răpit şi violat fiica vitregă de 17 ani cere astăzi eliberarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Mitru, deveanul în vârstă de 42 de ani, care a fost arestat preventiv în luna septembrie după ce şi-ar fi agresat sexual fiica vitregă, va fi prezentat astăzi instanţei Tribunalului Hunedoara. Bărbatul, care suferă de un handicap locomotor, a fost trimis în judecată pentru viol şi sechestrare.

Magistraţii Tribunalului Hunedoara vor judeca astăzi cererea de eliberarea formulată de Ioan Mitru, bărbatul arestat preventiv pentru viol, sechestrare şi abuz sexual împotriva unui minor.

Ioan Mitru, în vârstă de 42 de ani, a fost trimis în judecată după ce şi-ar fi răpit fiica vitregă, de 17 ani, pe care a dus-o cu un autoturism în zona cabanei Căprioara. În pădurea de la marginea municipiului Deva a lovit-o cu bestialitate şi apoi a violat-o. Mitru este recidivist şi nu are permis de conducere, maşina în care a urcat-o pe minoră fiind luată de la un prieten.

Adolescenta a ajuns acasă plină de sânge în stare de şoc. Mama acesteia a anunţat Poliţia care a reuşit să-l prindă în scurt timp pe presupusul violator.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite