Deţinuţii de la Bârcea fac sex cu nevestele maxim 2 ore pe trimestru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai favorizaţi sunt proaspeţii însurăţei care au dreptul la două ore de sex pe lună timp de un an şi o "noapte a nunţii" de 48 de ore

Favorizaţi în facilitarea întâlnirilor erotice cu partenerul sunt puşcăriaşii care se căsătoresc în închisoare. „Noaptea nunţii” pentru aceştia durează 48 de ore şi se acordă, firesc, după încheierea căsătoriei. Potrivit subcomisarului Gabriel Vesa, responsabil ofiţer secretariat Penitenciarul Bârcea,  după ziua nunţii, tinerilor însurăţei închişi în penitenciar li se permite timp de un an de la data cununării o vizită intimă de două ore în fiecare lună.


Puşcăriaşii căsătoriţi de peste un an  fac sex o dată pe trimestru


Dacă în momentul depunerii în închisoare, infractorii sunt deja căsătoriţi ei au dreptul să ceară o vizită intimă de două ore o dată la trei luni. „Ca să i se aprobe această vizită deţinutul nu trebuie să aibă sancţiuni disciplinare pe o perioadă care precede cu şase luni momentul depunerii cererii. Bineînţeles”, spune sursa citată.


Şampon cu cartele SIM


Sunt şi cazuri în care deţinuţii solicită vizita intimă ca să îmbine utilul cu plăcutul. În data de 12 iunie 2009, o soţie a venit în vizită la soţul ei  având asupra în bagaje un flacon de şampon plin cu 10 cartele SIM. „Vizita intimă a fost anulată, iar persoana vizitatoare a primit interdicţie de două luni”, spune Gabriel Vesa

231 vizite intime la 700 de deţinuţi


În acest an, la Penitenciarul Bârcea au fost acordate un număr de 231 de vizite intime şi au fost încheiate 14 căsătorii în penitenciar. Numărul deţinuţilor din Penitenciarul Bărcea este în prezent de circa 700 de persoane.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite