Deşi nu avea permis de conducere, un tânăr din Deva a furat fără probleme o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politiştii fac cercetări
Politiştii fac cercetări

Infracţiunea a avut loc azi-noapte, iar maşina, marca Lancia, a fost furată din parcarea blocului unde proprietarul locuieşte. Tânărul de 27 de ani nu a avut prea mult noroc, pentru că în două ore a fost prins de poliţişti. În prezent, este cercetat pentru furt calificat şi conducere fără permis.

Deveanul a fost surprins în trafic pe strada Mihai Eminescu. Cu toate că poliţiştii au vrut să-l testeze cu aparatul etilotest şi să-i recolteze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, tânărul a refuzat acest lucru. În plus, în urma verificărilor, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere. ,,În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi refuz de recoltare a probelor biologice de sânge”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu.

Alte probleme din cauza băuturii


Alcoolul a făcut probleme şi unui bărbat de 33 de ani, din Brad. Aseară, acesta s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins, pe strada Avram din localitate, având o alcoolemie de 0,62 mg/l. Şoferul a fost condus la Spitalul Municipal în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite