Descinderi DIICOT: Peste 30 de persoane învinuite pentru trafic de utilaje furate din Occident, în valoare de patru milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) au reţinut peste 30 de persoane anchetate pentru furtul mai multor utilaje agricole din Occident, care erau introduse apoi în ţară pentru a fi vândute sub documente false. În această dimineaţă, învinuiţii au fost aduşi la sediul DIICOT Hunedoara, pentru a fi audiaţi.

Procurorii DIICOT anchetează o grupare de crimă organizată care se ocupa cu traficarea utilajelor agricole sustrase din Occident.

Peste 50 de persoane din judeţele Hunedoara, Alba, Satu Mare şi Sibiu sunt suspectate că fac parte din gruparea de interlopi.

În această dimineaţă, în urma descinderilor, au fost aduse 30 de persoane la audierile DIICOT, alte şapte persoane sustrăgându-se anchetei.

Sentinţă finală în dosarul interlopilor cu epoleţi: „Spumă şi Bibanul” au intrat la apă

Ţepe de milioane de euro, date de „boschetari” puşi în fruntea firmelor controlate de o grupare româno-arabă

JUSTIŢIE: Dosarele celor mai temuţi interlopi hunedoreni au fost trase pe linie moartă

"Reţeaua a sustras peste 50 de utilaje şi tractoare de la fermele din Franţa, Italia, Grecia şi Ungaria. Bunurile erau introduse în ţară, iar documentele le erau falsificate. Ulterior, traficanţii le vindeau prin intermediari. Prejudiciul în acest dosar este estimat la patru milioane de euro", a precizat comisarul şef Traian Berbeceanu, şeful BCCO Alba.

CITEŞTE ALTE AMĂNUNTE DESPRE INTERLOPII ACUZAŢI DE TRAFIC CU UTILAJE!

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite