Depistat cu 0,77 la mie mg/l alcool în aerul expirat, un şofer a ajuns în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducătorul auto a avut mare noroc, pentru că s-a ales doar cu răni uşoare. Accidentul în care a fost implicat a avut loc astăzi, pe DN 66 , pe raza comunei Băniţa. Maşina în care şoferul de 30 de ani se afla a intrat într-un stâlp de electricitate, apoi s-a răsturnat pe capotă.

Hunedoreanul, de loc din Petrila, circula pe ruta Haţeg-Petroşani, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului. Din cauză cu nu a adaptat viteza la condiţiile de drum umed, a părăsit carosabilul, a lovit un stâlp de electricitate după care s-a răsturnat.

În urma celor întâmplate, şoferul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde a rămas internat pentru supraveghere. ,,În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,77 ‰ mg/l alcool în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite