Depăşire periculoasă plus viteză egal şase răniţi, dintre care doi în stare gravă în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Două accidente rutiere petrecute, ieri, pe şoselele din judeţul Hunedoara s-au soldat cu şase răniţi. Unul dintre ele s-a petrecut din cauza unei depăşiri periculoase, iar celălalt din cauza vitezei. Două persoane se află în spital.

Primul eveniment rutier s-a înregistrat pe DN 7, pe raza municipiului Orăştie. Vrând să intre în depăşire, un şofer de 27 de ani, din judeţul Brăila, s-a tamponat frontal cu o maşină care venea din sens opus. În urma impactului, pasagerul din dreapta din cel de-al doilea autoturism a fost rănit grav. Cei doi conducători auto, plus pasagerul dreapta-faţă din prima maşină s-au ales cu leziuni uşoare.

Cel de-al doilea accident a avut loc pe bulevardul Traian din municipiul Hunedoara. Un tânăr de 26 de ani a intrat în semiremorca unei autoutilitare oprită neregulamentar.

 „În urma impactului conducătorul autoturismului a fost accidentat grav, în timp ce pasagerul  aflat pe scaunul din dreapta-faţă a fost rănit uşor. Cei doi răniţi nu purtau centură de siguranţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite