Demonstraţii de lupte şi expoziţie de hobby-uri, de Ziua Jandarmeriei Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii hunedoreni şi-au sărbătorit astăzi ziua la sediul Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Hunedoara. Evenimentul a început cu un ceremonial militar şi a continuat cu prezentarea tehncii din dotarea structurilor inspectoratului.

Unul dintre exerciţiile demonstrative efectuate de jandarmi a fost cel de intervenţie în caz de atac armat asupra unei maşini asigurate cu pază de jandarmi. La demonstraţii au participat jandarmi din structurile de ordine publică mobile şi de intervenţie.

Un punct important al evenimentului dedicat Zilei Jandarmeriei Române a fost expoziţia în care jandarmii hunedoreni şi-au prezentat hobby-urile. Au fost prezenţi plt. maj. Marian Alin cu câinele său, sg.maj. Sanda Firidon,  multiplă campioană a concursurilor de karate, şi plt. adj. Sorin Vancea, un pasionat columbofil, câştigător al mai multor concursuri naţionale şi internaţionale”, a precizat locotenentul Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Hunedoara.
Jandarmul de onoare al judeţului Hunedoara a fost desemnat sergentul major Liublian Petrovschi, cel care i-a oprit pe doi spărgători de bancomate, în timpul unui jaf pe care aceştia intenţionau să îl ducă la bun sfârşit, la Vulcan.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite