Decizie în dosarul "sex în familie": Mihaela, fiica viceprimarului din Vulcan are interdicție de a părăsi localitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MIhaela Stoica a fost audiată de procurori
MIhaela Stoica a fost audiată de procurori

Mihaela Stoica a fost adusă, astăzi, la Parchetul din Hunedoara unde a fost audiată de procurori în scandalul sexual în care este implicată ea, fratele acesteia, în vârstă de 16 ani, polițistul Adrian Sucilă (în rolul amantului feroce) și, potrivit surselor judiciare, însăși viceprimarul Angela Stoica






Mihaela Stoica, a ajuns astăzi la sediul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Hunedoara deoarece procurorii i-au permis acesteia să participe la examenul de Bacalaureat. Tânăra a reușit să treacă examenul maturității cu media finală 7, 30. Potrivit procurorului Adina Velescu, Mihaela este acuzată că ar fi fost complice la infracţiunea de corupere de minori, mai precis l-ar fi ajutat pe Adrian Sucilă (aflat de câteva zile în arest preventiv) să întreţină relaţii sexuale cu fratele ei. "Tânăra a recunoscut că şi ea a avut o relaţie intimă cu Adrian Sucilă, prietenul mamei celor doi tineri, Angela Stoica, viceprimarul oraşului. Fiind însă majoră, relaţia intimă a Mihaelei cu principalul acuzat în acest caz nu intră sub incidenţa legii penale. „Tânăra a dat declaraţii şi s-a luat faţă de aceasta măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu. A recunoscut că a avut discuţii purtate cu inculpatul arestat şi cu fratele ei, a precizat însă că aceste discuţii erau un fel de fantezii sexuale. Ordonanţa de reţinere a expirat la ora 13.00 şi va fi cercetată în continuare în stare de libertate, pentru complicitate la act sexual cu un minor şi complicitate la corupţie sexuală. Tânăra are în acest dosar calitatea de invinuit”, a declarat procurorul Adina Velescu.
Potrivit anchetatorilor, se pare că poliţistul Adrian Sucilă, în vârstă de 36 de ani, era prieten vechi al familiei viceprimarului Angela Stoica. De-a lungul vremii, acesta „s-a împrietenit” mai mult decât prevede legea cu cei doi copii ai familiei Stoica. Astfel, a cutezat să-i facă sex oral minorului, în timp ce sora adolescentului filma scenele obscene dintre cei doi. Copilul a fost audiat, ieri, de procurori, cărora le-ar fi spus că în relaţia sexuală pe care o avea cu poliţistul era atât parte pasivă cât şi activă. Mai mult, tânăra, care acum are vârsta de 19 ani, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu poliţistul încă dinainte să devină majoră. Iar pentru ca tacâmul să fie complet, aceleaşi surse dezvăluie că şi viceprimarul ar fi căzut în „mrejele” poliţistului. Şi telenovela nu ar fi fost completă dacă poliţistul nu i-ar fi făcut ceva şi tatălui celor doi copii. Aşa că, oamenii legii au stabilit că luna trecută, în iunie, a sustras suma de 500 de euro de la tatăl minorului. Poliţistul Sucilă a fost prezentat Judecătoriei Petroşani, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite