DUBLIN: Iubitul Loredanei Pricăjan: „Marian Mihalache a vrut să ne întâlnim la Dublin”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul lui Marian Mihalache a continuat la Dublin. În declaraţiile făcute instanţei, Cristian Sârbu, iubitul Loredanei Pricăjan,  a spus că Marian Mihalache l-a chemat în Irlanda să se cunoască. Acuzatul explică poliţiei ce este cu filmul în care Loredana Pricăjan este filmată dezbrăcată la duş.

Cristian Sârbu, ultimul iubit al Loredanei Pricăjan, a depus mărturie în procesul în care Marian Mihalache este judecat pentru uciderea femeii. Cristian Sârbu a declarat că în 2009  se afla acasă,  când  în dimineaţa de Crăciun Loredana Pricăjan l-a sunat ca să-l roage să deschidă pe computer Skype-ul ca să vorbească ceva cu el.

Am deschis programul, dar am văzut o altă persoană”, a spus Cristian Sârbu indicându-l pe acuzat.

M-a rugat să vin în Irlanda şi să-mi petrec Revelionul şi Anul Nou cu ei ca o mare şi fericită familie”, a declarat iubitul Loredanei Pricăjan. Acesta a refuzat invitaţia lui Marian Mihalache, spunând că se mulţumeşte cu Crăciunul pe care-l are. „Mi-a mai spus că este posibil ca să-mi facă o vizită să mă cunoască”, a mai adăugat martorul.

Cristian Sârbu a zburat la Dublin la prietena lui Loredana Pricăjan în data de 11 ianuarie 2010 şi s-a întors în Belgia în 26 ianuarie, cu două zile înaintea crimei.

„Ea a declarat că încă mă iubeşte”

În cadrul mărturiei sale de astăzi, detectivul Eugen Stapleton a dat detalii privitor la modul în care a reacţionat la anchetă Marian Mihalache când i s-a arătat înregistrarea video în care Loredana Pricăjan era filmată nud la duş.

Marian Mihalache a recunoscut că el a realizat filmul cu un telefon mobil. Marian Mihalache a fost întrebat dacă a nu i se pare că femeiea fost forţată să stea goală la duş. „Nu, nu mi se pare că ea este sub constrângere”, a spus acuzatul. Acesta a fost întrebat de ce victima pare că plânge în timp ce stă la duş. „Nu plânge din cauza mea”, a spus Marian Mihalache. „Nu am intenţionat să o supăr”.

El a mai declarat că a vrut doar să „o tachineze” pe Loredana Pricăjan când a şantajat-o că va pune filmul cu ea dezbrăcată peYouTube.
Anchetatorul l-a întrebat pe Marian Mihalache dacă nu se consideră o persoană care forţează redobândirea controlului, şi timp ce Loredana Pricăjan a încercat să se separe de el a ucis-o. „Ea avea propria ei sursă de venit, un nou iubit şi nu te-a mai vrut”, a sugestionat poliţistul la interogatoriu. „Nu am ştiut asta. Ea a declarat că încă mă iubeşte”, a replicat Marian Mihalache.

Acuzatul a fost întrebat de ce în camera în care era cazat s-a găsit o hartă pe care era marcat spitalul unde lucra ca asistentă Loredana Pricăjan. Marian Mihalache a răspuns că dorea să ştie unde era locul ei de muncă. Întrebat de ce nu a sunat-o pur şi simplu, el a răspuns că nu s-a gândit la asta. A negat faptul că nu a dorit ca ea să ştie că el este la Dublin.

După cum am mai amintit, Marian Mihalache a declarat anchetatorilor că Loredana Pricăjan l-a rănit la gât, după care el şi-a pierdut cunoştinţa şi nu mai ştie ce s-a întâmplat după aceea. Detectivul l-a întrebat cum explică că un cuţit adus de el din România a fost găsit acoperit de sânge a fost găsit într-un dulăpior lângă cadavrul femeii.
„Sugestionaţi că ea şi-a tăiat singură gâtul după care a pus cuţitul cu grijă în dulăpior”, a fost întrebat acuzatul.
„Nu am ucis-o eu pe Loredana. Nu ştiu ce s-a întâmplat”, a răspuns Marian Mihalache.

Medicul care a examinat rănile lui Marian Mihalache a declarat, sub jurământ, că sunt auto-provocare, în timp ce legistul a confirmat că rănile care au răpus-o pe Loredana Pricăjan provin dintr-o agresiune externă.

Miercuri procesul continuă cu audierea acuzatului.


Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite