HUNEDOARA: Trei morţi şi un rănit grav pe DN 7

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au murit, iar alta a fost grav rănită, azi-noapte, la ieşirea din Deva, pe DN 7.

CITEŞTE PE ACEEAŞI TEMĂ:

Martorii accidentului de pe E70 descriu scene de coşmar în care a pierit o familie (GALERIE FOTO)

Al doilea copil rănit în cumplitul accident de pe E70 a ieşit din comă

Un grav accident de circulaţie a avut loc, azi-noapte, la ieşirea din Deva, pe raza localităţii Sântuhalm. Două maşini care mergeau în sensuri opuse s-au izbit frontal. În urma impactului, trei persoane au decedat.

,,Cristian Hergioni, de 33 de ani, din Deva, aflat la volanul unui Ford Focus, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu Pană Cătălin, de 25 de ani, din Ploieşti, şoferul unei Skoda Octavia.

În accident au murit trei persoane, şoferul primului autoturism şi pasagerul său de 21 de ani, din Deva, precum şi pasagerul din cea de a doua maşină, un bărbat în vârstă de 54 de ani”, a declarat inspector Daniel Diac, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

I-au resuscitat aproape o oră

Din fiarele distorsionate ale celor două autoturisme a scăpat cu viaţă doar şoferul din cea de a doua maşină, Cătălin Pană. Resuscitarea celor trei bărbaţi care au decedat a durat aproape o oră.

,,S-a intervenit cu un echipaj SMURD şi cu trei ambulanţe. Procedura de resuscitare a fost în zadar. Cei doi pasageri şi unul dintre şoferi nu au mai putut fi salvaţi”, a adăugat plutonier adjutant Lucian Gavrilă, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Se pare că unul dintre bărbaţii decedaţi abia aştepta să ajungă acasă, întrucât venea din strănătate, mai precis din Germania. În urma accidentului, în zonă, circulaţia s-a desfăşurat, mai bine de o oră, pe două din cele patru sensuri de mers.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite