Hunedoara: Mamă şi fiică ucise într-un accident rutier pe DN 7

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Mamă şi fiică ucise într-un accident rutier pe DN 7
Hunedoara: Mamă şi fiică ucise într-un accident rutier pe DN 7

Un echipaj SMURD şi unul de descarcerare aparţinând ISU Hunedoara au fost solicitate să participate în această dimineaţă la o amplă acţiune de salvare pe Drumul Naţional (DN) 7,  în dreptul localităţii Şibot din judeţul Alba.

Din primele cercetări făcute la faţa locului s-ar părea că vinovat de producerea accidentului este şoferul unui  TIR care a pierdut controlul volanului,  a intrat pe contrasens, unde a tăiat calea unui autocar care circula regulamentar. Fără să reuşească să evite total coliziunea, conducătorul autocarului a executat un viraj scurt la dreapta în urma căruia maşina s-a răsturnat în décor. În autocar se aflau 30 de persoane,  care se întorceau acasă din Germania.

Doi morţi, şapte răniţi


Potrivit plt. adj. Lucian Gavrilă, dispecer de serviciu la ISU Hunedoara, în urma evenimentului rutier două din pasagerele autocarului, care se pare că sunt mamă şi fiică,  Cristina Cârneală de 32 de ani şi Ileana Grozav de 50 de ani,  şi-au pierdut viaţa.  Alţi şapte răniţi grav au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Municipal din Alba-Iulia. Printre aceştia se află în stare gravă şi o fetiţă de patru ani.

Călătorii care au scăpat au fost transportaţi la Hanul Şurianu


Potrivit sursei citate,  un microbuz pus la dispoziţie de  ISU Hunedoara a transportat restul pasagerilor din autocar la “Hanul Şurianu”,  unde aceştia s-au putut caza până când compania de transport va trimite un alt autocar care să-i ducă acasă.

 
În acest week-end pe DN7, între Orăştie şi Şibot, Alba,  şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere trei persoane şi au fost rănite alte zece.

 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite