Hunedoara: Trafic îngreunat pe DN 7, la ieşirea din judeţul Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările pe carosabil, efectuate la Orăştie şi la limita judeţului Hunedoara cu judeţul Alba, au provocat ambuteiaje. Poliţiştii recomandă şoferilor să aleagă rute ocolitoare.

“Se execută lucrări la drum pe raza oraşului Orăştie. Astfel, la orele de vârf, circulaţia autoturismelor este îngreunată. Recomandăm şoferilor de autovehicule cu gabaritul mai mic de 7,5 tone să circule pe ruta ocolitoare a DN 7, prin Geoagiu”, informează subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara

Circulaţia, restriicţionată până vineri
Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, astăzi, la orele amiezii, circulaţia a fost îngreunată pe DN7, la limita judeţului Alba cu judeţul Hunedoara, din cauza unor lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată Şibot – Cugir. Coloanele de autovehicule au măsurat aproximativ 13 kilometri. Rutele ocolitoare recomandate sunt: drumul judeţean 107A, Geoagiu – Vinţu de Jos, cu atenţionarea că şoseaua este degradată, drumul naţional 76 pe direcţia Deva – Brad şi drumul naţional 74 pe direcţia Brad – Abrud – Zlatna – Alba Iulia.
Lucrările vor fi încheiate abia vineri, 19 iunie 2009.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite