Hunedoara: Procurorii DIICOT au reţinut şase suspecţi pentru trafic de droguri de risc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Procurorii DIICOT au reţinut şase suspecţi pentru trafic de droguri de risc
Hunedoara: Procurorii DIICOT au reţinut şase suspecţi pentru trafic de droguri de risc

În cursul dimineţii, politiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia  sub coordonarea procurorilor DIICOT  - Biroul Teritorial Hunedoara au realizat o acţiune de prindere a membrilor unei reţele de distribuţie de droguri de risc din categoria marijuana şi haşiş .

Cu aceasta ocazie au fost organizate 14 descinderi în localităţile Deva, Hunedoara, Orăştie şi Simeria, urmate de 8 percheziţii domiciliare şi 6 activităţi de punere in executare a unor mandate de aducere.


La percheziţii s-au descoperit diferite sume de bani provenite din traficul de droguri, minicântare electronice de mare precizie utilizate la porţionarea drogurilor, dispozitive artizanale pentru consum precum şi resturi ale unor ţigări confecţionate artizanal.


De asemenea au fost descoperite diferite substanţe, sub formă de masă vegetală şi rezină, ce par a aparţine genului cannabis (marijuana şi haşiş), care au fost trimise la laborator pentru expertizare.


Cu ocazia acţiunii au fost identificate un număr de 14 persoane, care au fost conduse la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Hunedoara, la aceasta oră fiind în cercetări. Avand în vedere materialul probator, pentru şase dintre persoanele identificate procurorii DIICOT urmează a face propuneri de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc (marijuana şi haşiş).

Au recidivat,  după ce au fost eliberaţi de Justiţie


O parte dintre persoanele identificate au fost cercetate în stare de arest preventiv în Dosarul TSUNAMI, instrumentat în anul 2008, iar după ce instanţa de judecată a dispus eliberarea acestora, au recidivat în comiterea de infracţiuni la regimul drogurilor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite