Interlopul Doru Tokacs şi luptătorul de K1, Andrei Dărămuş, rămân după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recursul celor nouă inculpaţi în dosarul furturilor de utilaje agricole din Franţa a fost respins aseară de judecătorii Curţii de Apel Alba Iulia Doru Tokacs cel mai cunsocut interlorlop din Satu Mare şi Andrei Dărămuş, luptătorul de K1 din Alba Iulia vor mai sta în arest cel puţin 29 de zile.

Magistraţii au considerat că cei nouă inculpaţi reprezintă un pericol social din cauza gravelor acuzaţii ce li se aduc. . „În cauză s-a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 29 de zile pentru nouă persoane, dintre care şase au domiciliile în judeţul Alba. Cei nouă inculpaţi sunt acuzaţi că fac parte dintr-un grup infracţional organizat, constituit în scopul săvârşirii infracţiunii de furt calificat cu consecinţe deosebit de grave. Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondate recursurile inculpaţilor. Hotărârea este definitivă, persoanele urmând să fie cercetate în continuare în stare de arest preventiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean.
Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii DIICOT, cei nouă ar fi furat mai multe tractoare din Franţa, pe care le-au vândut apoi cu mult sub preţul pieţei unei firme de utilaje second-hand din Ungaria.  Arestările au fost efectuate într-o cafenea din municipiul Deva.


Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite