REPORTAJ ADS Hunedoara: Cum se vede China prin ochii unei adolescente din Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Arghir.
Cristina Arghir.

Topul celor mai interesante locuri care au fermecat-o începe cu Marele Zid Chinezesc. Chiar dacă şi-a petrecut o parte din vacanța de vară într-o țară comunistă, Cristina Arghir spune că nimic nu trădează regimul din China.

Aventura a început în momentul în care a pus piciorul în avion.

Pentru prima experiență de acest gen, Cristina a lăsat emoțiile și teama deoparte și a trăit din plin cele 14 ore de zbor. Nerăbdătoare să decoleze, drumul s-a dovedit a fi un adevărat experiment, pe care Cristina spune că l-ar repeta oricând. 

,,Am așteptat cu sufletul la gură să urc la bordul avionului. Am facut aproximativ 14 ore din Istambul spre China. Am rămas fără cuvinte când am văzut mărimea aeroportului din Beijing și populația densă ce roia în jurul nostru”, a declarat Cristina Arghir. A urmat drumul spre campusul Beijing Language and Culture University (BLCU). Pentru că are numai 16 ani, adolescenta nu a mai fost până acum într-un astfel de cadru în România, cu atât mai puțin în străinătate. Pe toată perioada zilelor pe care le-a petrecut în China a avut un program foarte bine pus la punct. Micul dejun era urmat de cursuri, apoi de prânz. Aproape la fiecare masă a mâncat cu bețișoare și a gustat tot ce s-a putut gusta. Lista continuă cu vizitarea obiectivelor turistice.

Citeşte povestea inedită a tinerei din Deva în săptămânalul ADS Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite