Cum să scapi de paznic pentru a fura liniştit: îi promiţi o partidă de amor şi multă băutură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru hunedoreni cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani au reuşit să păgubească o firmă din Deva cu peste 10.000 de lei după ce i-au promis paznicului o partidă de amor la locul de muncă şi mai multe sticle cu tărie. Bărbaţii au furat două generatoare electrice, o placă vibratoare şi 30 de metri de cablu din cupru.

Ştiind că agentul de pază al societăţii comerciale pe care puseseră ochii are o slăbiciune pentru femei, cei trei deveni ajutaţi de un hunedorean din localitatea Zeicani au început prin a se împrieteni cu cel care i-ar fi putut opri să-şi pună în aplicare planul.

L-au ademenit cu promisiunea că la lăsarea serii îi vor aduce la locul de muncă o reprezentantă a sexului frumos.

Pentru a pecetlui înţelegerea, paznicul şi noii săi prieteni au ciocnit câteva pahare, care, ulterior, s-au transformat într-o adevărată băută.

Şi cum după o beţie câteva ore de somn sunt mai mult decât binevenite, paznicul a adormit pe loc. Cum l-au văzut cu ochii închişi, prietenii de pahar ai agentului de pază au trecut la treabă.


Prin forţarea lacătului ce asigura poarta de acces, aceştia au sustras dintr-o hală două generatoare electrice, o placă vibratoare şi 30 metri de cablu din cupru, creând un prejudiciu de aproximativ 11.300 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.


Furtul a fost comis în noaptea de 30 spre 31 martie, iar hoţii au fost prinşi în urmă cu două zile.

Persoanele în cauză au fost prezentate în cursul zilei de ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, care a dispus faţă de acestea măsura interzicerii de a părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile”, a adăugat Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite