COMUNITATE ADS HUNEDOARA Cum poţi să câştigi un ban în plus din recensământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca operatori de interviu se pot angaja atât studenţii şi şomerii, cât şi hunedorenii care au deja un job. Pentru judeţul Hunedoara este nevoie de aproximativ 2.300 de recenzori, care să meargă din casă în casă şi să vorbească cu oamenii.

Oricine vrea să facă rost de un ban în plus, se poate angaja, în această perioadă, ca recenzor.

Unii hunedoreni deja s-au arătat interesaţi de un al doilea job, în timp ce alţii însă tatonează terenul, întrucât nu ştiu concret cui trebuie să se adreseze şi care sunt demersurile ce trebuie făcute.

Recensământul populaţiei din România, al locuinţelor şi clădirilor se va desfăşura în această toamnă, în perioada 20-31 octombrie.

Potrivit estimărilor, la nivelul judeţului Hunedoara este nevoie de aproximativ 2.300 de recenzori, care să meargă din casă în casă şi să stea de vorbă cu oamenii. Oricine este interesat trebuie să aibă minimum 18 ani împliniţi şi cel puţin studii medii.

Operatorul de interviu trebuie să scrie citeţ şi să nu aibă probleme de dicţie, pentru a se face uşor înţeles de cei pe care-i intervievează. E nevoie, de asemenea, şi de cunoştinţe de aritmetică pentru diferite calcule. Recrutarea recenzorilor are loc în perioada 16 august-15 septembrie”, a declarat Monica Rada, consilier al primarului municipiului Hunedoara.


Află din săptămânalul ADS Hunedoara cât trebuie să munceşti şi câţi bani poţi câştiga ca recenzor!

image
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite