Hunedoara: Criza duce telefoanele mobile la reparat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clienţii trec tot mai des pragul magazinelor unde telefoanele mobile sunt asamblate piesă cu piesă.

Afectaţi de criză, puţini posesori de telefoane mobile îşi mai permit să achiziţioneze modele noi. Într-o asemenea situaţie, soluţia o reprezintă magazinele în care nelipsitul celular este desfăcut şurub cu şurub şi pus din nou la punct.

,,Nu ne plângem de lipsa clienţilor, dar se poate şi mai bine. Oamenii vin cu diferite probleme, fie că telefonul nu se mai încarcă, fie este defect display-ul sau orice altceva. Reparaţia durează câteva zile, în funcţie de defecţiune. Sunt cazuri în care avem nevoie de anumite piese, iar atunci ne trebuie mai mult timp pentru ca telefonul să devină din nou operaţional”, a declarat Cristi, reprezentantul unuia dintre magazinele de reparaţii telefonice din Deva.

Din baltă, la reparat


Dacă aici ,,consultul” se face contracost, firmele de telefonie mobilă oferă totul gratuit, bineînţeles, dacă telefonul se află încă în perioada de garanţie. „Cât timp sunt în garanţie, oamenii vin şi semnalează că nu le mai merge un buton, că au probleme de soft, de hard. Tot mai puţini îşi permit să-şi înlocuiască periodic telefonul cu ultimul model de pe piaţă”, a adăugat reprezentantul uneia dintre companiile de telefonie mobilă.

Daniel T. este unul dintre hunedorenii care în prezent încă îşi aşteaptă telefonul din service. ,,Mi-a căzut într-o baltă şi nu se mai aprindea. L-am dus la reparat acum aproape o săptămână, dar încă nu l-am recuperat. Nu îmi cumpăr unul nou, că am o mulţime de numere în el şi nu vreau să-l schimb. Sper doar să nu mă coste aşa mult”, a spus hunedoreanul.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite