Criza tot mai acută "le-a omorât” hunedorenilor şi Speranţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tot mai puţini hunedoreni îşi încearcă norocul la Loterie
Tot mai puţini hunedoreni îşi încearcă norocul la Loterie

Deşi premiul cel mare la loto 6 din 49 se apropie de 1, 5 milioane de euro, hunedorenii nu se înghesuie la ghişeele Loteriei Române. Majoritatea spun că preţul biletelor este prea mare pentru a merita să-ţi încerci norocul. Niciun hunedorean  nu a reuşit, până în prezent, să-şi adjudece marele premiu.

Faptul că hunedorenii nu se mai înghesuie ca pe timpuri şi nu mai stau la coadă să-şi cumpere bilete la loterie devine tot mai vizibil. ,,Am cumpărat şi duminica trecută un bilet 6/49, nici nu mai ştiu unde l-am pus, cred că a rămas prin maşină.

Joc aceeaşi schemă dar nu am bani pentru a plăti sume mari astfel încât să-mi măresc şansele de câştig Oricum, nu am nicio speranţă. Sunt prea bătrân ca să mai cred în Moş Crăciun”, a declarat Mihai Manea, un devean în vârstă de 50 de ani.
Ioan Darie joacă de aproape 15 ani, săptămână de săptămână. “Cel mai mare câştig a fost de câteva milioane de lei vechi. Nici măcar 10. Joc din reflex o sumă modică. E adevărat că uneori mă gândesc că dacă nu cumpăr biletul există şansa să iasă numerele. Aşa că fur repede la agenţie şi bag aceleaşi numere”, se destăinueşte Ioan.
Reprezentanţii Loteriei cred că judeţul Hunedoara nu şi-a adjudecat, până acum, premiul cel mare din cauză că sumele jucate sunt mici astfel că şi numărul de variante, potenţial câştigătoare, este redus.


Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite