VIDEO Cristina Vasiu a adus trofeul Festivalului de muzică de la Mamaia la Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Vasiu, în vârstă de 18 ani, s-a întors acasă, la Hunedoara, cu trofeul de la Mamaia, la secţiunea interpretare, după ce anul trecut a ocupat, locul al II-lea la aceeaşi competiţie. Piesa Mădălinei Manole, "Suflet gol" i/a adus hunedorencei trofeul visat de toţi artiştii

PORTRET: Andreea Crepcia este megastarul din judeţul Hunedoara (VIDEO)

Tânăra, care este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional de Informatică “Traian Lalescu” din Hunedoara, are în palmares peste 40 de premii obţinute la concursuri de muzică, printre care locul I la Amara, locul II-lea la Sulina, în 2009 şi Trofeul Fiero 2010, organizat la Bucureşti de Mihai Trăistariu. “După ce am auzit comentariile juriului mă aşteptam să câştig. Este o mare bucurie, am câştigat un trofeu pe care mi l-am dorit foarte mult”, a declarat pentru Adevărul de Seară Cristina.

Peste aproximativ două săptămâni hunedoreanca va lansa, în colaborare cu Zoli, de la Sistem, melodia “Take my love”, care ar putea beneficia şi de un clip, dacă piesa va avea o primire bună pe piaţa muzicală. Printre interpreţii favoriţi ai Cristinei, pe care o vom putea asculta de acum sub numele de scenă Julliete, se se numără Luminiţa Anghel şi Voltaj. Hunedoreanca are în plan, pentru viitorul apropiat, participarea la Cerbul de Aur şi la Eurovision.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite