Criminalul-măcelar din Blăjeni adus la reconstituire. Le-a omorât pe cele două femei “pentru că l-au enervat prea tare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Cârcel riscă până la 20 de ani de pușcărie
Cosmin Cârcel riscă până la 20 de ani de pușcărie

Cosmin Cârcel, tânărul de 24 de ani, acuzat că și-a ucis concubina și mama acesteia cu mai multe lovituri de topor a fost adus în casa groaze pentru reconstituire. Bărbatul a povestit degajat tot ce s-a întâmplat în acea zi și a spus că regretă dar că cele două femei l-au enervat prea tare.

Masacrul din satul Blăjeni a avut loc pe data de 18 martie. Paul Cosmin Cârcel este acuzat că şi-a ucis concubina şi pe mama ei, cărora le-a aplicat mai multe lovituri de topor. Drama este cu atât mai mare cu cât, în momentul în care cele două femei au fost găsite moarte, lângă cadavrele lor ce zăceau într-o baltă de sânge în holul locuinţei, stăteau lipiţi, speriaţi şi plângând în hohote, cei doi copilaşi ai Nicoletei Dumbravă, un băieţel de trei ani şi o fetiţă mai mică cu un an decât el.
După ce a comis crima pe care a recunoscut-o, în încercarea lui de a fugi cât mai departe de anchetatori, Paul Cosmin Cârcel a mers prin pădure, ieşind la şosea, de unde a fost luat, la autostop, de un şofer care l-a dus până la Brad. A fost prins după câteva ore, în timp ce hoinărea pe o stradă din oraş, fără să opună deloc rezistenţă.  Criminalul a fost reţinut, iar a doua zi de la comiterea asasinatului, arestat preventiv. Deşi a recunoscut fapta, tânărul a atacat decizia judecătorilor de la Tribunalul Hunedoara, prin care a fost băgat la închisoare, recursul fiindu-i, ulterior, respins de Curtea de Apel de la Alba Iulia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite