Hunedoara: Corvinul, şanse mici să prindă startul viitorului sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că până în prezent oficialii clubului nu au găsit fondurile necesare pentru reactivarea echipei de fotbal, FC Corvinul Hunedoara ar putea rămâne şi în acest sezon în afara competiţiei.

La sfârşitul acestei săptămâni, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat pronunţarea unei soluţii privind litigiul între cluburile de fotbal FC Corvinul Hunedoara şi Rapid Bucureşti, în urma transferului fotbalistului Bogdan Lobonţ.

Au sperat degeaba la cei 900.000 de dolari
Dosarul a fost înregistrat pe rolul instanţei supreme din România în urmă cu un an. Clubul din Hunedoara solicită UFC Rapid Bucureşti plata a 900.000 de dolari, după ce fostul component al echipei Corvinul, Bogdan Lobonţ, a fost transferat de la Rapid la formaţia Ajax Amsterdam. Oficialii echipei din Hunedoara au sperat că ÎCCJ  va soluţiona în favoarea lor litigiul, astfel încât suma importantă de bani ar fi ajuns la timp pentru sponsorizarea echipei. Însă procesul este departe de a fi încheiat. Următorul termen a fost stabilit la data de 6 noiembrie.

Incertitudinea a luat locul promisiunilor

Între timp, clubul hunedorean mai are la dispoziţie aproximativ o lună pentru a se înscrie în campionat, iar deocamdată nu dispune de finanţarea necesară. „Nu ştim încă dacă vom începe acest campionat”, a spus Mircea Alic, directorul FC Corvinul.

Finanţarea, aşteptată de primărie abia din primăvară
În urmă cu câteva săptămâni, conducerea Primăriei Hunedoara a anunţat un viitor sponsor al clubului de fotbal. Este vorba de o firmă nou înfiinţată în urma unui parteneriat public-privat, companie care ar urma să construiască un incinerator ecologic de gunoaie, la marginea municipiului. Eventuala finanţare va fi adusă de constructorii incineratorului cel mai devreme de anul viitor.    

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite