Corneliu Birtok Băneasă pleacă în Kuweit pentru a-şi prezenta invenţiile auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deveanul va fi prezent la Salonul Internaţional de Inventică din Orientul Mijlociu IIFME (International Invention Fair of the Middle East), care va avea loc în Kuweit, în perioada 7-9 noiembrie, pentru a-şi promova invenţia: filtrul prin care consumul de carburant al autovehiculelor se reduce cu cel puţin 15 la sută.

Corneliu Birtok Băneasă a plecat astăzi spre Kuweit, pentru a participa la cel mai important salon de inventică organizat în Orientul Mijlociu.

Inventatorul Corneliu Birtok-Băneasă a fost invitat în Kuweit, la Salonul internaţional de inventică organizat în perioada 7 – 9 noiembrie, pentru a prezenta filtrul supra-aspirant inversat, pe care l-a inventat pentru a reduce consumul de carburant al autoturismelor.

Dispozitivul inventat de către devean permite o creştere a randamentului motoarelor cu ardere internă, în paralel cu o scădere a consumului de carburant şi emisiilor poluante. “La Salonul Internaţional de Inventică, îmi voi promova prima mea invenţie, filtrul supra-aspirant inversat, inventat pentru a reduce consumul de carburant al autoturismelor. Dispozitivul a fost experimentat cu succes în ţară, pe zeci de autovehicule, cu diverse motorizări”, ne-a declarat deveanul

La International Invention Fair of the Middle East, tânărul din Deva va mai prezenta un catalog cu peste o sută de schiţe unicat executate pentru diverse modele de filtre de aer.

În ultimii ani, Corneliu Birtok Băneasă a fost premiat pentru invenţiile sale la mai multe saloane internaţionale de inventică organizate în Europa.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite