Copilă din judeţul Gorj găsită de poliţiştii hunedoreni la iubitul său din Aninoasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescenta de 15 ani, dată în urmărire naţională de aproape o săptămână, a plecat de acasă în urma unei neînţelegeri cu părinţii. După mai multe discuţii şi certuri cu mama sa, tânăra a decis să locuiască cu iubitul său din Aninoasa.

Fata a fost găsită pe raza oraşului hunedorean din Valea Jiului în cursul zilei de ieri. Întrebată de poliţişti ce caută în judeţul Hunedoara, a precizat că nu vrea să se întoarcă acasă, ci să rămână la iubitul său.

În perioada în care a lipsit de la domiciliu minora nu a săvârşit fapte de natură penală şi nici nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Poliţiştii hunedoreni au luat legătura cu colegii lor din Gorj în vederea încredinţării minorei către familie.

Hoaţă la 15 ani

Tot ieri, probleme a ridicat şi o adolescentă din municipiul Orăştie. Minora de 15 ani a lăsat un bătrân de 78 de ani, din localitate, fără niciun ban în buzunar.

Fata a profitat de neatenţia pensionarului şi i-a furat cei 37 de lei pe care-i avea la el.  Pentru fapta sa, copila s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite