Copil reţinut pentru furt şi tâlhărie: a sustras un leu şi două telefoane de la nişte colegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul va afla, astăzi, dacă va rămâne după gratii sau nu.
Tânărul va afla, astăzi, dacă va rămâne după gratii sau nu.

Adolescentul de 16 ani, din municipiul Deva a fost reţinut, aseară, de poliţişti pentru 24 de ore. Astăzi,  va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Băiatul este acuzat că în urmă cu patru zile, la lăsarea serii, ar fi acostat în curtea unei şcoli doi băieţi mai mici ca el cu doar un an. După ce i-a ameninţat cu bătaia, le-a luat buzunarele la scotocit. Pentru că asupra unuia nu a găsit nimic, celuilalt i-a furat atât telefonul mobil cât şi suma de un leu, singurii bani pe care-i avea la el.

Ieri, minorul a repetat aceeaşi figură, în zona unui chioşc alimentar din apropierea unui liceu. A oprit un elev ca să-i ceară doi lei şi i-a furat telefonul în valoare de 800 de lei.

Faţă de minor s-a emis ordonanţă de reţinere pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.


Hoţul era chiar paznicul
Poliţiştii au întocmit, ieri, dosar de furt calificat şi pe numele unui agent de pază, tot din Deva. Bărbatul a sustras de la magazinul unde lucra bunuri în valoare de aproape 500 de lei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite