Copil în vârstă de 12 ani, rănit grav de autoturismul Dacia condus de un şofer băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut în această seară, la orele 19.00, pe o şosea judeţeană acoperită de zăpadă. Minorul care a căzut victimă unui şofer imprudent s-a aflat la locul nepotrivit în momentul nepotrivit.

Şoferul unei Dacia, în vârstă de 21 de ani, din Hunedoara, a provocat un accident soldat cu rănirea gravă a unui minor. Evenimentul rutier a fost produs la Josani, în apropiere de Hunedoara, pe un drum judeţean.

„Din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de carosabil acoperit cu zăpadă, tânărul a pierdut controlul autoturismului şi a lovit un cap de pod din beton. Din nefericire, pe pod se afla un minor in vârstă de 12 ani, din localitate, care a fost grav rănit”, a declarat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.
Poliţiştii au stabilit, în urma testării şoferului cu aparatul etilotest, că acesta avea o alcoolemie de 0,23 mg/l, în aerul respirat. Pentru provocarea accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, hunedoreanul riscă închisoarea.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite