Copil accidentat pe trecerea de pietoni de un tânăr care a fugit de la faţa locului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni. (Foto: I. Tudor-Arhivă)
Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni. (Foto: I. Tudor-Arhivă)

Un copil de 12 ani şi o femeie de 39 de ani au fost acroşaţi, aseară,  pe trecerea de pietoni de către un hunedorean de 29 de ani, din Petrila. Accidentul a avut loc în Lupeni, strada Tudor Vladimirescu, iar conducătorul auto a fugit de la faţa locului, continuându-şi drumul pe ruta Lupeni - Uricani.

În urma impactului, copilul s-a ales cu leziuni uşoare, însă hunedoreanca implicată în evenimentul rutier a fost grav rănită. Trecătorii au văzut cele întâmplate şi au sunat la 112. ,,În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea conducătorului auto, pe numele căruia s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără acordul organelor judiciare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

A intrat cu maşina în copac

Tot aseară, un alt accident rutier a avut loc în localitatea Romos. În timp ce circula pe DJ 705 G, direcţia de mers Romos-Orăştie, şoferul unei autoutilitare a intrat înr-un copac. Într-o curbă la stânga, conducătorul auto de 22 de ani a pierdut controlul autovehiculului din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum acoperit cu mâzgă. În urma accidentului, şoferul a fost rănit uşor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite