Copiii din familiile sinistrate au petrecut week-endul cu jandarmii hunedoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara au fost gazde pentru un grup de 24 de copii, ale căror familii au fost afectate de inundaţiile din nordul României, aduşi să petreacă o săptămână de recreere în judeţul Hunedoara.

Elevii au primit din partea jandarmilor hunedoreni pachete cu dulciuri şi, totodată, militarii le-au prezentat felul cum îşi desfăşoară activitatea şi mijloacele de intervenţie pe care le folosesc atunci când sunt solicitaţi. 

„De asemenea, micuţii au fost încântaţi sa coboare pe o tiroliană amenajată în poligonul de la Mintia, loc unde au asistat la exerciţiile jandarmilor”, a declarat căpitanul Zamfir Guran, de la IJJ Hunedoara. .

În cursul lunii trecute , prin contribuţia benevolă a jandarmilor hunedoreni au fost strânşi peste 6.000 lei, sumă care a fost depusă în contul deschis de Jandarmeria Română, pentru a fi donată persoanelor sinistrate din zona Moldovei.
Angajaţii IJJ Hunedoara au mai donat materiale de construcţii, mobilier şi obiecte electrocasnice. Acestea vor fi transportate în perioada următoare în localităţile afectate de inundaţii.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite