Controale în pieţe la produsele care se pot altera uşor din cauza temperaturilor ridicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii sanitar- veterinari din judeţ vor demara mai multe controale care vizează pieţele din oraşe, unde canicula poate altera cu uşurinţă produsele aflate pe tarabe

Controalele au început încă de săptămâna trecută, când inspectorii de la Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Hunedoara s-au aflat în Valea Jiului. ,,Verificările au vizat centrele agro-comerciale, pieţele ambulante şi spaţiile comerciale în care se valorifică produse uşor alterabile. Din fericire, nu am avut parte de surprize neplăcute”, au declarat repreyentanţii DSVSA Hunedoara. Astăzi, inspectorii sanitar-veterinari verifică fructele, legumele, produsele lactate şi cele din carne din Deva şi Hunedoara. În zilele următoare, lista va fi completată de pieţele şi depozitele comerciale din Haţeg şi Brad.
În perioadele cu temperaturi extreme, o serie de controale vor fi efectuate şi de Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara, pentru a se analiza condiţiile în care-şi desfăşoară activitatea persoanele încadrate în muncă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite