Contrabanda cu pomi de Crăciun, în floare în piaţa agroalimentară din municipiul Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Patru persoane din judeţele Alba şi Sălaj, care se dădeau drept comercianţi, au fost prinşi de poliţiştii hunedoreni în timp ce intenţionau să vândă zeci de pomi de Crăciun fără sigiliu. Aceştia au fost depistaţi în piaţa agro-alimentară şi în parcarea unui hypermarket din Deva.


Bărbaţii cu vârste cuprinse între 21 şi 59 de ani au primit amenzi în valoare de 2.000 de lei fiecare.

Citeşte şi:

Contrabandiştii de brazi, în vizorul poliţiştilor

Cei 84 de brazi au fost confiscaţi şi predaţi Direcţiei Silvice.

Tot ieri, un bătrân de 72 de ani, din municipiul Brad, a primit o amendă de 1.800 de lei pentru ilegalităţi privind comercializarea de material lemnos. Hunedoreanul, administrator al unei firme din localitate, a cumpărat pe parcursul anului 2010 aproape 1.000 de metri cubi de frasin, nuc, fag, stejar şi brad fără avize de însoţire. În plus, omul nu a completat la zi registrul de intrări-ieşiri de materiale lemnoase în depozitul societăţii.

Pe lângă amenda dată administratorului, societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu 17.000 lei. Materialul lemnos în valoare de aproximativ 180.000 de lei a fost confiscat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite