Constructorii autostrăzii au fost amendați de comisarii Gărzii de Mediu Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarii Gărzii de Mediu Hunedoara au amendat societatea Strabag, pentru că a efectuat săpături în localitatea Chimindia, fără a avea autorizaţie eliberată de Agenţia pentru Protecţia Mediului Hunedoara.

Austriecii au deschis o carieră de piatră în localitatea Chimindia de unde extrag materialul necesar pentru construirea tronsonului de autostradă Deva –Orăștie.

Lucrările i-au enervat pe localnici care au în zonă terenuri agricole și s-au văzut amenințați de praf.

“Äm fost sesizațí de localnici cu privire la aceste săpături. În urma controalelor efectuate s-a dispus amendarea firmei austriece cu cu un cuantum cuprins între 30.000 de lei şi 60.000 de lei, întrucât s-a dovedit că, într-adevăr nu avea autorizaţie eliberată de Agenţia pentru Protecţia Mediului", a declarat şeful Gărzii de Mediu Hunedoara, comisarul şef Cristian Moldovan. Imediat după ce comisarii Gărzii de Mediu Hunedoara au mers în teren şi au descoperit neregula, reprezentanţii firmei Strabag au început demersurile pentru a intra în legalitate. De altfel, pentru restul lucrărilor efectuate, austriecii au obținut toate avizele necesare.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite