Consiliul Judeţean Hunedoara şi-a reluat activitatea, după ce a fost închis din cauza noii gripe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii de la Consiliul Judeţean Hunedoara au revenit la lucru
Angajaţii de la Consiliul Judeţean Hunedoara au revenit la lucru

Angajaţii de la Consiliul Judeţean Hunedoara au revenit, astăzi, la lucru după o pauză de cinci zile.

Funcţionarii publici şi-au reluat activitatea după ce întreg sediul Consiliului Judeţean a fost dezinfectat. Cele două persoane care au fost diagnosticate cu gripă nouă se află la ora actuală în concediu medical, urmând tratament împotriva virusului AH1N1.

Activitate reluată şi la Liceul Sportiv

Activitatea a fost reluată astăzi şi la Colegiul Naţional Sportiv ,,Cetate” Deva. Unitatea de învăţământ a fost închisă timp de şapte zile, după ce mai mulţi elevi au primit rezultate pozitive în ceea ce priveşte gripa porcină. În perioada în care cursurile au fost suspendate, sălile de clasă şi de antrenament au fost dezinfectate de două ori.

Tot mai multe cazuri

În ultimele 24 de ore, la nivel naţional au fost confirmate 168 de noi cazuri de gripă porcină şi două decese. Totalul cazurilor, înregistrate până în acest moment, este de 3.427, din care cinci cu deces. Potrivit Ministerului Sănătății, virusul A/H1N1 nu a suferit mutații. Până acum, la Institutul Cantacuzino din Bucureşti au fost realizate două secvențieri (analize) ale virusului. Rezultatele au fost negative.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite