Confederaţiile sindicale din judeţul Hunedoara vor picheta Prefectura

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uniunea Judeţeană a Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor Libere din România-Frăţia, Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel ALFA” şi Filiala Hunedoara a Blocului Naţional Sindical vor ieşi în stradă pentru a protesta faţă de modificările aduse de noul Cod al Muncii.

Mitingul este programat la ora 13.00 şi include pichetarea Prefecturii Hunedoara.

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi, printre altele, de faptul că noul Cod al Muncii prevede angajarea pe perioadă determinată şi susţin că, dacă acesta va intra în vigoare, drepturile fundamentale ale muncitorilor vor deveni istorie.

Pentru a-şi susţine cauza au creat şi un site, www.sustinecodulmuncii.ro, unde se strâng semnături de la muncitorii care nu sunt de acord cu modificările preconizate.

Circulaţie restricţionată


Pe timpul marşului de protest, intervalul orar 13.00-14.00, circulaţia rutieră din Deva va fi restricţionată pe bulevardul Decebal. Astfel că, cele două benzi de circulaţie în sensul de mers Deva Mall - Catedrala Sf. Nicolae vor fi închise între intersecţia Bd. Decebal cu Bd. Iuliu Maniu şi intersecţia Bd. Decebal cu str. Avram Iancu. În acest interval orar, circulaţia autoturismelor este permisă pe bulevardul Decebal, între cele două intersecţii, în ambele sensuri de mers, dar pe câte o singură bandă”, a declarat Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite