SĂRBĂTORI: Concert de colinde la Colegiul Naţional ”Decebal” din municipiul Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Decebaliştii" vor încânta audienţa atât vocal, cât şi instrumental.
"Decebaliştii" vor încânta audienţa atât vocal, cât şi instrumental.

Elevii de la Colegiul Naţional ”Decebal” din Deva vor deschide, astăzi, seria concertelor de sărbători. Primele colinde de Crăciun vor fi interpretate de Ansamblul Folcloric Poieniţa şi  corul Ion Ignaton.

Elevii vor susţine spectacolele în paraclisul “Sfântul Stelian Paflagonul” al liceului, începând cu ora 17.00.  În timp ce Ansamblul Folcloric Poieniţa va fi condus de profesoara Olivia Niţescu, corul şcolii va fi dirijat de Daniel Balea, diacon slujitor la Catedrala Episcopală “Sfântul Ierarh Nicolae” din Deva. Şcolarii din clasele IX-XII vor interpreta atât piese instrumentale, cât şi vocale.

Perioada care a mai rãmas pânã la vacanţa de iarnã va fi plină de evenimente dedicate Crãciunului. Tocmai de aceea îi invităm pe cei interesaţi să fie alãturi de noi”, a declarat directorul şcolii, Florin Ilieş.

Joi, 15 decembrie, va fi rândul elevilor de gimnaziu să vestească Naşterea Domnului. Începând cu ora 17.00, în sala de festivităţi a colegiului va avea loc un spectacolul coordonat de profesoara Gloria Niţu.

În ziua următoare, ora 16.00, colindele  vor fi semnate de elevii claselor cu predare în limba germanã, coordonaţi de profesoara Laura Poiană.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite