Codul galben de ploi le-a adus încasări importante şoferilor de taxi din Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploile din ultimele zile au făcut ca numărul devenilor care apelează la serviciile taximetriştilor să fie mai mare cu aproximativ 25 la sută. Încercările de a economisi bani i-au ţinut pe deveni departe de maşinile de taxi, dar vremea capricioasă creşte numărul de clienţi ai taximetriştilor.

Vremea capricioasă este pe placul taximetriştilor, care se bucură de un număr crescut de clienţi. „Numărul comenzilor a crescut cu aproximativ 25 la sută faţă de zilele în care e cald. Şi asta deoarece oamenii preferă să cheme un taxi decât să umble prin ploaie. Practic, pe noi, taximetriştii, codul galben de ploi ne mai aduce pe linia de plutire”, a declarat Daniel Corcheş. Şi taximetristul Mircea Borza se bucură de ploile care cad de câteva zile.
„Chiar dacă criza a scăzut drastic numărul de clienţi, ploaia îi face pe deveni să apeleze la serviciile noastre. Sunt singurele zile când clientul vine la maşină fără a apela la dispecerat. Îl prinde ploaia pe drum şi atunci ia un taxi”, spune Borza. Clienţii de bază ai taximetriştilor pe timp de ploaie sunt, în special, devenii care au ieşit în oraş şi au uitat să-şi ia umbrela cu ei. „Decât să stau în ploaie aşteptând maxi-taxi, prefer să plătesc trei lei în plus şi să iau un taximetru”, a spus Ioan Sântea, client.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite