„Clanul haiducilor” din Valea Jiului a fost prezentat instanţei pentru a cere eliberarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte hunedoreni arestaţi la sfârşitul săptămânii trecute în Valea Jiului au fost prezentaţi, astăzi, magistraţilor Tribunalului Hunedoara. Ei au declarat recurs împotriva deciziei Judecătoriei Petroşani, care a emis pe numele lor mandate de arestere preventivă pentru 29 de zile.

Cei şapte hunedoreni, arestaţi la sfârşitul săptâmânii trecute în urma unor descinderi plănuite de poliţişti, au contestat la Tribunalul Hunedoara decizia magistraţilor Judecătoriei Petroşani.

"Instanţa Tribunalului Hunedoara a respins solicitările inculpaţilor, astfel că aceştia rămân în arest", a precizat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Membrii "Clanului Haiducilor", cum sunt cunoscuţi în Valea Jiului, au fost acuzaţi că fac parte dintr-o grupare infracţională responsabilă pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat, tâlhării şi alte infracţiuni grave.

Ei au fost reţinuţi în urma a 12 percheziţii domiciliare efectuate simultan, iar, potrivit poliţiştilor, au produs un prejudiciu în valoare de peste 100.000 de lei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite