Circulaţia trenurilor a fost reluată în zona accidentului de la Mintia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucati din masina spulberata de tren
Bucati din masina spulberata de tren

Traficul feroviar între localităţile Ilia şi Deva a fost reluat în această seară, după aproape două ore de întrerupere din cauza unui accident în care o maşină a fost lovită de trenul InterRegio Timişoara Nord-Iaşi, în zona haltei CFR Mintia, la o trecere peste calea ferată.

Doi bărbaţi care se aflau în autoturismul lovit de tren au murit pe loc. Şoferul era un bărbat de 51 de ani, din localitatea hunedoreană Baru, iar pasagerul din dreapta un tânăr de 21 de ani, din comuna Droscani, judeţul Iaşi.

Potrivit poliţiştilor, şoferul a încercat să traverseze trecerea la nivel cu calea ferată fără să ţină cont de faptul că semnalele acustice şi optice anunţau că se apropie un tren.

"În urma impactului, conducătorul auto şi un pasager şi-au pierdut viaţa. Poliţiştii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, inspector Bogdan Niţu.

Traficul feroviar a fost oprit pe durata cercetărilor timp de aproximativ două ore, iar cinci trenuri de persoane au înregistrat întârzieri.

Citeşte şi:

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de tren

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite