Ciocnire violentă între un Ford şi un Cielo: trei copii şi patru adulţi au fost răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: D. Guţă (Arhivă)
Foto: D. Guţă (Arhivă)

Un grav accident de circulaţie a avut loc ieri pe drumul naţional 66, care leagă municipiul Petroşani de Lupeni.  Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum acoperit cu gheaţă, şapte oameni, printre care trei copii, au fost răniţi. Majoritatea victimelor au fost diagnosticate cu traumatisme cranio-cerebrale.

Un tânăr de 24 de ani din Lupeni, aflat la volanulul unui Ford, a lăsat pe patul de spital mai multe persoane. Vrând să meargă în staţiunea Straja, acesta s-a ciocnit frontal cu un Cielo care venea regulamentar din sens opus pe drumul naţional 66, care leagă municipiul Petroşani de Lupeni. 

,,Evenimentul rutier s-a produs din cauză că primul conducător auto nu a avut maşina echipată corespunzător sezonului rece, a derapat şi a pătruns pe contrasens”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu. Martorii aflaţi la faţa locului adaugă că şoferul avea viteză, cu toate că obţinuse recent carnetul de conducere.

Şapte persoane rănite
În urma impactului, şapte persoane, inclusiv cei doi şoferi, au fost rănite. O parte dintre victime au fost internate cu diferite contuzii şi traumatisme cranio-cerebrale la spitalele din Petroşani, Lupeni şi Vulcan. Accidentul a avut loc în zona Uzinei Paroşeni, iar circulaţia rutieră a fost întreruptă mai mult timp. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite