Hunedoara: Ciobănescul antrenat de un jandarm din Deva a ieşit vicecampion mondial al câinilor de rasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi câini-lup, Nick şi Rena, îngrijiţi de hunedoreanul Alin Marian, au obţinut rezultate excelente la campionatul mondial al câinilor de rasă, desfăşurat la Bratislava, Slovacia.

Citeşte şi:

Hunedoara: VIDEO Ciobănescul campion va pleca la Mondiale

Alin Marian, un jandarm care îşi efectuează serviciul la Prefectura Hunedoara, pasionat de îngrijirea şi dresajul câinilor de rasă, s-a întors astăzi de la Bratislava, unde a participat cu doi ciobăneşti germani, femela Rena, în vârstă de 18 luni, şi Nick, în vârstă de opt ani, la Campionatul mondial al câinilor de rasă.

Vicecampioană monidală
„La finalul concursului, Rena s-a clasat pe locul al doilea la clasa „Tineret”, obţinând astfel titlul de vicecampion mondial. Pe locul întâi s-a clasat un exemplar crescut de un participant din ţara gazdă. Cu câinele Nick, am obţinut locul al patrulea la clasele „Muncă” şi „Campion”, unde competiţia este foarte dificilă”, a declarat, pentru Adevărul de seară, ediţia Deva-Hunedoara, Alin Marian.
La campionatul modial al câinilor de rasă au fost înscrişi peste ciobăneşti din întrega lume, iar preţul unora dintre exemplarele cu pedigree a fost estimat la  peste 150.000 de euro.
La astfel de competiţii, premierea participanţilor nu se face în bani.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite