Hunedoara: Ciobănesc german, vicecampion mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Ciobănesc german, vicecampion mondial
Hunedoara: Ciobănesc german, vicecampion mondial

Alin Marian a participat cu doi ciobăneşti germani la „Campionatul mondial al câinilor de rasă”, competiţie desfăşurată în Slovacia, la Bratislava.

Alin Marian, un jandarm care îşi efectuează serviciul la Prefectura Hunedoara, pasionat de îngrijirea şi dresajul câinilor de rasă, a participat cu doi ciobăneşti germani, femela Rena, în vârstă de 18 luni, şi Nick, în vârstă de opt ani, la „Campionatul mondial al câinilor de rasă”, competiţie desfăşurată în Slovacia, la Bratislava, la sfârşitul săptămânii trecute. Pregătirea fizică a fost punctul forte al câinilor înscrişi în concurs de hunedoreanul din Ilia.

Rena i-a uimit pe toţi
„La finalul probelor, Rena s-a clasat pe locul al doilea la clasa «Tineret» şi a obţinut astfel titlul de vicecampion mondial. A fost întrecută doar de un exemplar crescut de un participant din ţara gazdă”, a declarat pentru „Adevărul de Seară”, ediţia Deva - Hunedoara, Alin Marian.
El a mai adăugat că a participat la competiţie, purtând inscripţionat pe haine tricolorul României, în semn de mândrie.    

La mondialele de la Bratislava au participat ciobăneşti germani din ţări cu tradiţie în astfel de competiţii, precum Germania, Austria, Ungaria, Italia, Croaţia, Serbia şi Slovacia, iar preţul unora dintre exemplarele cu pedigree a fost estimat la peste 150.000 de euro. ;

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite